Προσφορές - Παραδοσιακό

Διαγωνισμός Μεβγάλ και Παραδοσιακό

Μπες στη μεγάλη κλήρωση για 3 εβδομάδες κατασκήνωση στη Χαλκιδική! Έλα στο Παραδοσιακό στην Τσιμισκή και πάρε το αγαπημένο σου #ΜΕΒΓΑΛ topino ή choco joy. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο ειδικό κουπόνι και... μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής! (Ισχύει μέχρι 22/06/2019) Όροι και προϋποθέσεις

Σας δίνουμε τα Αστέρια γιατί μας αγαπάτε

ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΕΡΙΑ; ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Στο Παραδοσιακό κάθε μέρα έχεις κέρδος. Απόκτησε την κάρτα μέλους μέσα στα καταστήματα "Παραδοσιακό" ή μέσω της εφαρμογής paradosiako app και συγκέντρωσε με κάθε αγορά, αστέρια! Εξαργύρωσε τα αστέρια σου και κέρδισε τα αγαπημένα σου προϊόντα δωρεάν από τα καταστήματα "Παραδοσιακό". ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ...

Beer Week

Μπύρα ..πήρες; Από σήμερα μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, με κάθε μπύρα Voreia, σας προσφέρουμε ένα πλατό ορεκτικών γεμάτο πεντανόστιμα λουκάνικα ευγενικής χορηγίας εταιρείας Αλλαντικά Πασσιάς! Ισχύει μόνο για το Παραδοσιακό στο Πανόραμα.

Δείξε την κάρτα μέλους "Παραδοσιακό" και αγόρασε με έκπτωση τα αγαπημένα σου προϊόντα

Δείξε την κάρτα μέλους "Παραδοσιακό" και αγόρασε με έκπτωση τα αγαπημένα σου προϊόντα Sandwiches: -15%Καφέδες & Ροφήματα: -12%

Wine & Salad ΜΟΝΟ με 9€

Wine & Salad ΜΟΝΟ με 9€ Σαλάτα & ποτήρι ΕΞ'Αρνών Κτήμα Claudia Papayianni! *Ισχύει για επιλογή λευκό, κόκκινο ή ροζέ **Καθημερινά από τις 14.00 έως 18.00 ***Ισχύει για σαλάτες Caesar's, Caesar's γιαουρτιού, Μοτσαρέλα και Καρύδια και Σταφύλια & Μανούρι

Σκροτσιαρέλα & Fisher Beer 330ml ΜΟΝΟ με 6€

Σκροτσιαρέλα & Fisher Beer 330ml ΜΟΝΟ με 6€ Καθημερινά από τις 14.00 μέχρι τις 18.00 Bufala e Vasilico, Feta, Vegeterian & Prosciutto *Ισχύει μόνο για το κατάστημα του Πανοράματος

Με κάθε αγορά Σκροτσιαρέλας ΔΩΡΕΑΝ αναψυκτικό Coca Cola ή Coca Cola Light 330ml!

Με κάθε αγορά Σκροτσιαρέλας ΔΩΡΕΑΝ αναψυκτικό Coca Cola ή Coca Cola Light 330ml! Ισχύει για Scrocchiarella: Xωριάτικη, μαργαρίτα, κοτόπουλο, ζαμπόν & κασέρι και γαλόπούλα *Ισχύει μόνο για το κατάστημα του Mediterranean Cosmos

Combo Summer Offers!

Κουλούρι Σουσαμένιο + Καφές Φίλτρου: 2,20€ Μπουγάτσα + Κακάο (250ml): 3,30€ Cookies Τριλογία: 2,00€ Μπακετίνια Τριλογία: 3,60€ Η προσφορά ισχύει για το καλοκαίρι του 2016 και μόνο για πακέτο.

Eat Fit & Buy Smart

Με την επίδειξη κάρτα μέλους, έχετε 10% έκπτωση στα προϊόντα μας με την ένδειξη EAT FIT. Επίσης, με την επίδειξη κάρτα μέλους έχετε έκπτωση 12% στους καφέδες και στα ροφήματα. Επιπλέον κάθε μήνα χαρίζουμε πλούσια δώρα. Μέλη που έκαναν χρήση της member card μέσα στο μήνα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα. Χορηγοί: MLS & ILLY Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Μάιο και μόνο για πακέτο.

Ήρθαν τα Νοστίσιμα με μια προσφορά!

Με την επίδειξη κάρτα μέλους, αγοράζοντας νηστήσιμες πίτες, νηστήσιμα σάντουιτς και νηστίσιμη Scrocchiarella, αγοράζεις και Amita 330ML με 1.00 € επιπλέον. Η προσφορά ισχύει μόνο για Amita motion 330ml, Amita πορτοκάλι 330ml και Amita καρότο 330ml. Επίσης, με την επίδειξη κάρτα μέλους έχετε έκπτωση 12% στους καφέδες και στα ροφήματα. Επιπλέον κάθε μήνα χαρίζουμε πλούσια δώρα. Μέλη που έκαναν χρήση της member card μέσα στο μήνα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα. Χορηγοί: MLS & ILLY Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Απρίλιο και μόνο για πακέτο.

5% έκπτωση στα προϊόντα ζεστής βιτρίνας και 12% έκπτωση στους καφέδες και στα ροφήματα!

Με την επίδειξη κάρτα μέλους, σας προσφέρουμε 5% έκπτωση στα αγαπημένα σας προϊόντα ζεστής βιτρίνας (πίτες, μπουγάτσα, πιτάκια, τριφτάκια, scrochiarella) και έκπτωση12% στους καφέδες και στα ροφήματα.Επιπλέον κάθε μήνα χαρίζουμε πλούσια δώρα. Μέλη που έκαναν χρήση της member card μέσα στο μήνα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα. Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Μάρτιο και μόνο για πακέτο.

Έκπτωση 12% σε όλους τους καφέδες και τα ροφήματα!

Και αυτόν τον μήνα σας προσφέρουμε, με την επίδειξη κάρτα μέλους, ΕΚΠΤΩΣΗ 12% στους καφέδες και στα ροφήματα.Επιπλέον, κάθε μήνα χαρίζουμε πλούσια δώρα. Μέλη που έκαναν χρήση της member card μέσα στο μήνα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα. Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Φεβρουάριο και μόνο για πακέτο.

Νέα Χρονιά με άμεσο κέρδος στις αγορές σας στο Παραδοσιακό!

Σταματάμε να μετράμε πόντους και σας προσφέρουμε, με την επίδειξη κάρτα μέλους, ΕΚΠΤΩΣΗ 12% στους καφέδες και στα ροφήματα. Επιπλέον κάθε μήνα χαρίζουμε πλούσια δώρα. Μέλη που έκαναν χρήση της member card μέσα στο μήνα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα. Ισχύει μόνο για πακέτο και για τον μήνα Ιανουάριο 2016.

Καινούργια Χρονιά - Καινούργια Προνόμια!

Είσαι μέλος; Δείξε την κάρτα σου και επωφελήσου από τα καινούρια προνόμια! Από 1 Ιανουαρίου 2016, σταματάμε να μετράμε πόντους και σας προσφέρουμε, με την επίδειξη της member card, έκπτωση 12% στους καφέδες και στα ροφήματα άμεσα σε κάθε αγορά σας. Επιπλέον, κάθε μήνα χαρίζουμε πλούσια δώρα! Τα μέλη που έκαναν χρήση της member card μέσα στο μήνα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα στην κλήρωση του μήνα.

-10% έκπτωση σε όλες τις μπουγάτσες!

Είσαι μέλος; Δείξε την κάρτα σου και κέρδισε 10% έκπτωση σε όλες τις μπουγάτσες. Επίσης, με κάθε αγορά συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στις 31/12/2015 για ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, προσφορά του πρακτορείου Athos Hellas. Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Δεκέμβριο και μόνο για πακέτο.

-15% έκπτωση σε όλους μας τους καφέδες!

Για τον μήνα Νοέμβριο, δείξτε την κάρτα μέλους σας και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με έκπτωση 15%. Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Νοέμβριο και μόνο για πακέτο.

Όλα μας τα πιτάκια 15% έκπτωση!

Για τον μήνα Οκτώβριο, δείξτε την κάρτα μέλους σας και απολαύστε τα αγαπημένα σας πιτάκια με έκπτωση 15%. Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Οκτώβριο και μόνο για πακέτο.

Έκπτωση 10% σε όλες τις πίτες!

Για τον μήνα Σεπτέμβριο, δείξτε την κάρτα μέλους σας και απολαύστε την αγαπημένη σας πίτα με έκπτωση 10%. Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο και μόνο για πακέτο.

Scrocchiarella και δώρο Coca-Cola για όλο τον Αύγουστο!

Είσαι μέλος στο Παραδοσιακό; Δείξε την κάρτα μέλους σου, αγόρασε την αγαπημένη σου Scrocchiarella και σου κάνουμε δώρο 1 Coca-Cola 330 ml! * Η προσφορά ισχύει για τον μήνα Αύγουστο.Ισχύει μόνο για πακέτο.Σε όλα τα καταστήματα Παραδοσιακό.

Εμπλουτίζουμε την member card με περισσότερα προνόμια

Με την member card αγοράζεις το αγαπημένο σου σάντουιτς με 15% έκπτωση. Γίνε και εσύ μέλος σήμερα! Σε οποιοδήποτε κατάστημα Παραδοσιακό ή στο site μας http://www.paradosiako.net/contest/

Με κάθε Σκροτσιαρέλα ΔΩΡΟ μια μπύρα Heineken

Με κάθε Scrocchiarella ΔΩΡΟ μια μπύρα HEINEKEN 250ml!!! Η προσφορά ισχύει για λίγες μόνο μέρες, σε κάθε μια αγορά Σκροτσιαρέλας (σαλόνι, delivery & take away) για φιάλη HEINEKEN 250ml. Καταστήματα που μπορείτε να βρείτε Scrocchiarella: Τσιμισκή 28, Κέντρο Κούσκουρα 4, Κέντρο Π. Παπαδοπούλου 17, Πανόραμα Κομνηνών 63, Καλαμαριά