Κοινωνική ευθύνη - Παραδοσιακό

 

Η κοινωνική ευθύνη είναι φιλοσοφία και στάση ζωής, είναι αντίληψη για το επιχειρείν.

 

Το Παραδοσιακό και το Περιβάλλον

Θέλουμε τα προϊόντα μας να αφήνουν θετική εντύπωση στους πελάτες μας και να μην αφήνουν «οικολογικό αποτύπωμα».
Για αυτό και οι συσκευασίες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Δέσμευση στις Ελληνικές Εταιρείες και τα προϊόντα τους

Υποστηρίζουμε Ελληνικές μικρές επιχειρήσεις που είναι κοινωνικά υπεύθυνες και μπορούν να καλύψουν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

 

Το Παραδοσιακό και η Κοινότητα:

 

Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα

Το Παραδοσιακό στηρίζει το ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με διάφορες ενέργειες που γίνονται όλο τον χρόνο.Επίσης, κάθε χρόνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Παραδοσιακό διοργανώνει μια μουσική εκδήλωση και μέρος των εσόδων διατίθεται στο σπίτι της Μέλισσας.

Έρανος Αγάπης

  Έρανος Αγάπης για τη μικρή Νεφέλη που είναι 7 μηνών και πάσχει από υδροκεφαλισμό.   Τα χρήματα χρειάζονται για την νοσηλεία της μικρής καθώς και τις καθημερινές ανάγκες της Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν επιπλέον, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στην Εθνική Τράπεζα, Αρ. Λογαριασμού: 221/643064-37 Δικαιούχος: Χαρίκλεια Κουκουβίνου

NOESIS "Θερινή Απόδραση"

Για άλλη μια χρονιά το Παραδοσιακό στηρίζει το πρόγραμμα του NOESIS "Θερινή Απόδραση" που οργανώνει για τα παιδιά. Ένα πρόγραμμα που έχει επιστημονικό και τεχνολογικό προσανατολισμό και προσεγγίζει με δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρόπο επιστημονικά θέματαπου επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή.

Έρανος Αγάπης

Έρανος Αγάπης για τη μικρή Ευστρατία Φλώρου που πάσχει από μυαλοβλάστωμα εγκεφάλου 4ου βαθμού (εγκεφαλικός όγκος) και απαιτεί άμεση ανάγκη από βοήθεια για νοσηλεία στο εξωτερικό. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν επιπλέον, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς.