Το Παραδοσιακό είναι το new entry που φέρνει στη Γλυφάδα όλες τις γεύσεις που αγαπάμε από τη Θεσσαλονίκη (φυσικά και έχει παραδοσιακή μπουγάτσα).

Εδώ και λίγο καιρό (από τα μέσα Μαρτίου) κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Εσπερίδων, βρίσκεις το Παραδοσιακό, ένα νέο spot που κατέβηκε από το Βορρά για να μας δώσει την ευκαιρία να απολαμβάνουμε και εμείς όλες τις κρύες και ζεστές λιχουδιές της Θεσσαλονίκης που αγαπάμε. Αν στο μυαλό σου ήρθε κατευθείαν η λαχταριστή, παραδοσιακή μπουγάτσα, τότε το Παραδοσιακό είναι μονόδρομος για εσένα.

Με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει πάνω από 25 χρόνια πριν στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, μας μαθαίνει πώς είναι η σωστή μπουγάτσα με παραδοσιακό φύλλο αέρος και το χωριάτικο φύλλο, ενώ σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις και τα απολαυστικά κρύα σάντουιτς αλλά και τα healthy meals του. Το παραδοσιακό καταφέρνει να παντρεύει της μαμαδίστικες γεύσεις με τις νέες προτάσεις και να παίρνει έμπνευση από την σύγχρονη μεσογειακή διατροφή. Ο συνδυασμός είναι μοναδικός.

 

Πηγή: NouPou.gr