ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

 

Κάθε φορά που απολαμβάνετε ένα προϊόν δική μας παραγωγής, γεύεστε την έμπνευση, τη φαντασία και την τεχνογνωσία των σεφ μας. Γεύσεις απλές αλλά μοναδικές, συνταγές γνώριμες φτιαγμένες με έναν πρωτότυπο συνδυασμό υλικών, ανατρεπτικές νοστιμιές που…. γίνονται αγαπημένη σας συνήθεια!

Είναι τα αποτελέσματα της καθημερινής μας έρευνας, σκληρής δουλειάς, των συνεχών δοκιμών γευσιγνωσίας και της εμμονής μας για το καλύτερο.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΤΩΝ

Η ιστορία του Παραδοσιακό ξεκινάει το 1957 στο Πανόραμα. Η γιαγιά Ελευθερία, αναμιγνύοντας αγνά υλικά ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές και δημιουργεί χωριάτικες πίτες και άλλα προϊόντα που έγιναν ξακουστά σε όλη την πόλη. Το 1994, ο Αλέξανδρος Κομματίδης, έχοντας πάρει όλη τη γνώση και τις αυθεντικές συνταγές αγοράζει το κατάστημα της οδού Παπαδοπούλου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ξεκινάει μια επιχείρηση με γεύση και όραμα. Το 2003 ανοίγει το δεύτερο πλέον κατάστημα και το όνομα Παραδοσιακό καθιερώνεται ως συνώνυμο της ποιότητας και της παράδοσης. Σήμερα, το Παραδοσιακό αριθμεί 7 καταστήματα. Για την δημοφιλή αλυσίδα η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί. Οι άνθρωποι που εμπιστεύονται το Παραδοσιακό καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από πελάτες. Είναι καλεσμένοι στην εμπειρία των γεύσεων που φέρουν την υπογραφή μας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο Παραδοσιακό σας οδηγούμε σε νέες γευστικές εμπειρίες, δημιουργώντας συνταγές εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα, πάντα λίγο «διαφορετικές» από τα συνηθισμένα.  Με εκλεκτά  υλικά, πάντα υψηλής ποιότητας, συνθέτουμε καινούριες γευστικές προτάσεις και εμπλουτίζουμε το μενού μας, συμβαδίζοντας με τις διατροφικές συνήθειες του σύγχρονου ανθρώπου.

Παραδοσιακές μπουγάτσες, πίτες με χωριάτικο φύλλο, φρέσκο γιαούρτι, παραδοσιακά γλυκά, λαχταριστές σκροτσιαρέλα και πολλά ακόμα παρασκευάζονται καθημερινά για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Πίτες ζεστές, είτε a la carte, όπως είναι το πεϊνιρλί και η σκροτσιαρέλα ψήνονται εκείνη τη στιγμή που τα ζητάτε, μπροστά σας. Μεγάλη γκάμα σε κρύα σνακ και σάντουιτς με διαφορετικά ψωμιά και διαφορετική γέμιση, ροφήματα όπως, τσάι, καφές καθώς και χυμοί, είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που ξεχωρίζουν στο Παραδοσιακό, για πρωινό ή σνακ. Μετά το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ, εδώ θα ανακαλύψετε ολοκληρωμένα γεύματα με συνοδευτικά, σαλάτες και κυρίως πιάτα, εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας.

about-us-hero

#H μυστική συνταγή μας ;

0+
Άτομα καθημερινά ετοιμάζουν τις γεύσεις μας!
0+
Μοναδικές, λαχταριστές συνταγές! Πάντα φρέσκιες!
0
Καταστήματα έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν.
0
Ημέρες που μπορείτε να τα απολαμβάνετε
Φρέσκιες και πεντανόστιμες δημιουργίες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!