Γίνε και εσύ συνεργάτης μας!

Η ανάπτυξη και η επέκταση δικτύου του σήματος ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ βασίζεται στην αναζήτηση ικανών συνεργατών για να κάνουμε μαζί γνωστή την υπεροχή της γεύσης και της τεχνογνωσίας των προϊόντων & υπηρεσιών με την υπογραφή ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο franchise:

 • Entry fee & κόστος αρχικών υπηρεσιών
 • Αρχιτεκτονική μελέτη
 • Μέσο μέγεθος καταστήματος
 • Απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο
 • Μέσο Κόστος Επένδυσης
 • Roylties, υπηρεσίες υποστήριξης, δαπάνες marketing & επικοινωνίας

Ποια είναι τα βήματα:

 1. Συμπλήρωση και αποστολή φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ηλεκτρονικά, ταχυδρομικά ή τηλεφωνικά).
 2. Επικοινωνία από το τμήμα Ανάπτυξης και τον υπεύθυνο Ανάπτυξης franchise για τον προγραμματισμό συνάντησης στα γραφεία της εταιρίας για μια πρώτη ενημέρωση και συλλογή πληροφοριών.
 3. Συνάντηση με το τμήμα Ανάπτυξης, συμφωνία και υπογραφή προσυμφώνου.
 4. Εύρεση σημείου.
 5. Κατοχύρωση σημείου και υπογραφή σύμβασης franchise.
 6. Σχεδιασμός και κατασκευή καταστήματος.
 7. Εγκαίνια!

Πριν το άνοιγμα

Από την επιλογή του σημείου μέχρι τον σχεδιασμό του καταστήματος και την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού, είμαστε διαρκώς δίπλα σου.

Άνοιγμα καταστήματος

Κοντά σου από την πρώτη μέρα για να σου τα μάθουμε όλα! Ανάπτυξη καταστήματος, βασικές αρχές σε θέματα λειτουργίας καταστήματος, εκπαίδευση προσωπικού ανάπτυξη ισχυρού πελατολογίου, instore marketing, digital marketing, παρασκευή προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, μεθοδολογία πωλήσεων, διαχείριση παραπόνων, τοπική προώθηση και ό,τι άλλο χρειαστείς, είμαστε πάντα δίπλα σου.

Χώρος καταστήματος

Τι οφέλη αποκομίζει ο franchisee; Σε επίπεδο αποδόσεων, οικονομιών κλίμακας, ποιότητας ζωής και μελλοντικής ανάπτυξης.
Τα οφέλη που αποκομίζει ο franchisee του Παραδοσιακό είναι πολλαπλά. Σε επίπεδο αποδόσεων έχουμε δομήσει ένα πολύ καλό σύστημα διαχείρισης καταστήματος, σύμφωνα με το οποίο ο υποψήφιος συνεργάτης μας μπορεί να αποκτήσει καθαρό κέρδος εκμετάλλευσης τροφών, παρουσιάζοντας οικονομίες κλίμακας.
Αυξάνοντας τη δουλειά του αυξάνεται η κερδοφορία του, διαρκώς και αυτομάτως βελτιώνεται και η η ποιότητα ζωής του. Γίνεται μέλος μιας έμπειρης ομάδας/οικογένειας που του παρέχει όλη την τεχνογνωσία για ένα δυναμικό επιχειρηματικό ξεκίνημα, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Στόχος μας στο Παραδοσιακό είναι να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας σε υποψήφιους franchisees και από κοινού να αναπτύξουμε το brand σε ακόμη περισσότερες περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, σε όλη την Ελλάδα, και γιατί όχι και στο εξωτερικό!

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

Αν θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας του Παραδοσιακό, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο 2392071101.